Permanent hårborttagning blir alltmer populärt. Med den nya innovativa Clarity II kan man förvänta sig färre behandlingar än med någon annan laserplattform. Huden ska vara så blek som möjligt vid laserhårborttagning och det kan kännas som en lång procedur.

Du behöver flera sessioner för att bli helt hårfri, men med vår Clarity II förväntas färre behandlingar för bättre resultat.

Vad är permanent hårborttagning?

Permanent hårborttagning är ett förfarande där hårstrån avlägsnas från kroppen med hjälp av laserteknik. Det blir alltmer populärt i takt med att människor blir mer intresserade av permanenta lösningar för hårborttagning.

Även om det kan vara en lång procedur kan du med Clarity II förvänta dig färre behandlingar och bättre resultat. Permanent hårborttagning är ingen snabb lösning – det krävs flera behandlingar för att uppnå önskat resultat – men det är en mer permanent lösning än andra metoder som rakning eller vaxning.

permanent hårborttagning - armhåla

Vad för typ av laser är Clarity laser 2?

Clarity laser 2 är en diodlaser som använder två våglängder – alexandrit (755 nm) och diod (808 nm). Den är FDA-godkänd för användning på alla hudtyper, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som söker en lösning för permanent hårborttagning.

Vad gör Clarity laser 2?

Clarity laser 2 är en diodlaser som är utformad för att vara skonsam mot huden och ge överlägsna resultat.

Huden ska vara så blek som möjligt under laserhårborttagning

När man laserbehandlar hårborttagning är det viktigt att ha ljus hud. Detta gör att lasern kan tränga in i huden mer effektivt och avlägsna hårstråna mer effektivt. Om du har mörkare hud finns det en större risk för ärrbildning eller hudskador. Blek hud bidrar också till att minska risken för smärta eller obehag under ingreppet.

permanent hårborttagning ansikte

Om du är intresserad av att genomgå hårborttagning med laser är det viktigt att först rådgöra med en professionell person. De kommer att kunna ge dig råd om det bästa tillvägagångssättet och om Clarity II är rätt laser för dig.

Blir du intresserad och vill veta mer kan du läsa eller beställa tid för konsultation på: laser hårborttagning göteborg – Som även har fina recensioner både på sin hemsida och i sociala kanaler.

Du behöver flera behandlingar för att bli helt hårfri

Det är viktigt att komma ihåg att permanent hårborttagning inte är en snabb lösning. Du kommer att behöva flera behandlingar för att uppnå önskat resultat, men med vår Clarity II-laser förväntas färre behandlingar för bättre resultat. Så om du letar efter en mer permanent lösning för dina hårborttagningsbehov är Clarity II lasern för dig.

Apropå “Permanent hårborttagning” så är det en viss sanning med modifikation – Håret kommer efter en viss tid att komma tillbaka, varpå man kan behöva göra en repetition på behandlingen.

Vill du läsa mer intressanta artiklar här på bloggen kan du tex. läsa om Body-Sculpting som hjälper till att forma kroppen utan att behöva träna. 😉

Här är tips på en annan blogg om skönhet- och hälsa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *